Om oss

Snickaren du kan lita på!

K O N T A K T A  O S S  :

076- 308 36 01

info@allbyggsodertorn.seOm oss


Allbygg & Entreprenad Södertörn AB har sitt säte i Nynäshamn, ca 5 mil söder om Stockholm. Våra kunder befinner sig från Järfälla i norr till Nynäshamn söder om Stockholm. Storstockholm har därmed blivit vårt arbetsområde vilket gör att även kunder som inte bor på Södertörn hittar till oss, vilket vi är enormt stolta över!


Du ska vända dig till oss när du behöver hjälp med takläggning, fönsterbyte, renovering, golvläggning, tillbyggnad, nyproduktion eller till och med monteringen av ditt nya kök! Inget uppdrag är för stort eller för litet; vi hjälper gärna till!


Hjalmar, som äger och driver företaget sedan 2016, har ca 17 års erfarenhet inom byggbranschen. Hjalmar började snickra redan i lågstadiet, och sjävklart gick han därefter byggprogrammet på gymnasiet. Efter avslutad gymnasieutbildning arbetade han under flera år på en byggfirma som husbyggare och snickare, därefter jobbade han på en stor bygghandel strax söder om Stockholm innan han bestämde sig för att följa sin dröm och starta eget företag. Nu jobbar Hjalmar med det han verkligen brinner för: renoveringar, byggprojekt och snickerier!


September 2019 förstärktes Allbygg med Christoffer och även han har många års erfarenhet ifrån byggbranschen. 

Behöver du hjälp med ditt projekt? Tillsammans ser Hjalmar och Christoffer till att du får den hjälpen du behöver!


Kontakta oss idag för en offert, såklart helt utan bindning. Vi jobbar naturligtvis efter den höga svenska standarden och avslutar inte jobbet förrän du som kund är nöjd.

Vi innehar ansvarsförsäkring hos IF

Vi arbetar efter Hantverkarformuläret -14

Vi hjälper dig bland annat med:


  • Fönsterrenovering
  • Attefallshus
  • Altanbygge
  • Golvläggning
  • Möbeltillverkning
  • Köksrenovering
  • Staket
  • Ombyggnation
  • Takläggning

Vi har självklart genomgått utbildningen 'Ställningsbyggnad - Upp till nio meter' på Cramoskolan (Allmän utbildning enligt AFS 2013:4) och är därmed certifierade ställningsbyggare.

Snickaren du kan lita på!

Copyright © 2016-2020

K O N T A K T A  O S S

Allbygg & Entreprenad Södertörn AB

Åvägen 32

148 91 Ösmo

076-308 36 01

info@allbyggsodertorn.se

Godkänd för F-skatt

Org.nr 559080-9868